If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Вчера установих,че не ми показва температурата под нула градуса и си седи все на НУЛА,а като се качих на бащата вектрата си показваше -3. Това нещо само при мене ли е така или и при вас се наблюдава това явление?
И при мен го има това явление вече 2-ра година! Ако я покарам повече от 30-40 мин се оправя и почва да показва правилно! Но това само при отрицателни температури, което е кофти!
Май трябва да се смени датчика в огледалото!
Колега какво представлява на външен вид тоя датчик и точно в кое огледало се намира? Аз съм карал повече от два часа и изобщо не се оправило все си седи на 0.о градуса
Колега какво представлява на външен вид тоя датчик и точно в кое огледало се намира? Аз съм карал повече от два часа и изобщо не се оправило все си седи на 0.о градуса
Освен,че показва и минусовите температури,при палене,като дадете на контакт,ако температурата навън е под 10 градуса,дисплея минава в режим температура и показва градусите окола 30 сек. мигайки.
При мен е под 10 и показанията за температурата са верни.
Може. На мойта е под 3 градуса. А и например на БМВ не само мига на таблото под 3,а и се чува пиукане.
А за да не спамим само по темата на колегата,ще му кажа,че моя си показва вярно и под нулата. Но съм го сменял самия датчик,защото преди лъжеше много. Ако вънка беше 15 градуса той показваше 35 или нещо подобно,но лъжеше с много градуси.
Може да е свързано с регионът,за който са правени.Мойта е италианка и там 10 градуса си е студ.Вероятно за по-северните страни настройката е друга.Нека компетентните колеги от форума да кажат.
И на мен ми показва само до 0 градуса, но иначе досега положителните градуси са били винаги точни (макс. 1-2 градуса да е имало отклонение от температурите по часовници и почие из София). Също така започва да мига дисплея с температурата навън, не само когато е нула ами и на 3 до 5 градуса.
И на мен ми показва само до 0 градуса, но иначе досега положителните градуси са били винаги точни (макс. 1-2 градуса да е имало отклонение от температурите по часовници и почие из София). Също така започва да мига дисплея с температурата навън, не само когато е нула ами и на 3 до 5 градуса..
Last edited by kibika; d.m.y г., 23:17.
Основание: "Заби" ми браузъра, моля да изтриете поста, защото се повтаря!
Comment